Workshop Risicomanagement ISO 15189:2012

Hoeveel risico neemt uw laboratorium ?

Medische laboratoria verkeren in een dynamische omgeving, met veel onzekerheden die mogelijk effect hebben op de patiëntveiligheid. Mede om die reden is risicomanagement een centraal thema in de ISO 15189:2012. Wilt u op een effectieve en pragmatische wijze uw risicomanagement systeem inrichten en hiermee voldoen aan de ISO 15189 norm, volg dan onze workshop ‘Risicomanagement ISO 15189:2012’.

In 2017 staat deze tweedaagse workshop ‘Risicomanagement ISO 15189:2012’ opnieuw gepland op donderdag 6 en vrijdag 7 april. Schrijf u direct in, middels ons inschrijfformulier.

De ervaring leert dat veel vakspecialisten, leidinggevenden en kwaliteitsfunctionarissen worstelen met de effectieve inrichting van risicomanagement binnen hun laboratorium. KERTEZA leert u in deze workshop hoe u risicomanagement vormgeeft in uw laboratorium, hoe u een risicoanalyse uitvoert en hoe u de resultaten daarvan kunt borgen in uw kwaliteitsmanagementsysteem.

Op een centrale en goed bereikbare locatie in Utrecht nodigen wij u graag uit voor deelname aan deze workshop ‘Risicomanagement ISO 15189:2012’.

De ruime ervaring van de trainer, de heldere presentaties en de casestudies zorgen ervoor dat u een maximaal rendement haalt uit uw trainingstijd.

Bent u vakspecialist, leidinggevende, kwaliteitsverantwoordelijke of analist? Dan bent u van harte welkom.

Lees meer…