KERTEZA lanceert nieuwe website en huisstijl.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe website en huisstijl. Een nieuwe website en huisstijl die aansluiten bij hetgeen waar wij voor staan.

Nieuwe website

Op onze nieuwe website vind je onder andere meer informatie over ons, onze doelstelling en hoe wij onze klanten ondersteunen bij organisatievraagstukken: ‘unfolding solutions’. Daarnaast lees je over onze verschillende adviesdiensten en trainingen. Via de agenda blijf je op de hoogte van activiteiten, zoals trainingen en inspiratiemeetings! Tot slot, houden we je via onze website op de hoogte van het belangrijkste nieuws, maar vergeet niet om op de hoogte te blijven door onze blogs en ons te volgen via LinkedIn. Via LinkedIn en Twitter zullen wij regelmatig berichten posten met het laatste nieuws.

Nieuwe huisstijl

Naast een nieuwe website, introduceren we ook een nieuwe huisstijl. Dat wil zeggen dat ons logo is vernieuwd. KERTEZA zal duidelijk herkenbaar zijn als adviesbureau dat uw organisatie ondersteunt bij het ‘ontvouwen van oplossingen’ voor organisatievraagstukken. Het logo geeft een K in origami weer en onze baseline is ‘unfolding solutions’. Wij vertrekken bij het ‘ontvouwen van oplossingen’ vanuit de basis (de bedoeling) en creëren in samenspraak met de klant een oplossing die meerwaarde bied voor alle betrokken partijen. Al met al een vernieuwde vorm die past bij wat wij voor u willen betekenen!