Voor het succesvol implementeren en onderhouden van een kwaliteitssysteem is normkennis binnen uw laboratorium een kritische factor. Naast de kennis van de ISO 17025 norm is het van belang dat u niet werkt volgens de ‘letter’ van de norm, maar volgens de ‘geest’ van de norm. Hierdoor wordt uw kwaliteitssysteem werkbaar en beheersbaar.

Tijdens deze ééndaagse training besteden we aandacht aan de verschillen tussen de versie 2005 en 2017 van de ISO 17025. Wat betekenen deze verschillen voor uw kwaliteitsmanagementsysteem, en wat betekent dit voor de manier waarop interne audits kunnen worden uitgevoerd? Een insteek hierbij is steeds ‘hoe’ de eisen uit de norm moeten worden geïnterpreteerd en vormgegeven.

De training steekt in op een brede doelgroep, omdat niet alleen de kwaliteitsfunctionaris bekend moet zijn met de interpretatie van de ISO norm. De training normkennis ISO 17025 is bedoeld voor stafleden, leidinggevenden, kwaliteitsfunctionarissen en overige medewerkers.

Na deze training bent u in staat om de ISO 17025 norm op de juiste manier te vertalen naar uw eigen kwaliteitssysteem.

Meer informatie over de ISO 17025 norm? Lees onze whitepaper ‘Betrouwbare resultaten in uw laboratorium met de nieuwe ISO 17025’.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.