De juiste mensen op het juiste moment: alleen zo garandeert u een continue dienstverlening. Valt er onverwacht iemand op een cruciale positie weg? Of zoekt u een krachtige (project-) manager om uw doelen te bereiken?

Voor een interim opdracht zet Kerteza senior adviseurs in met jarenlange ervaring in managementfuncties en/of jarenlange ervaring in het managen van projecten. Kerteza is in staat om op korte termijn iemand beschikbaar te stellen om een groot verandertraject, een programma of organisatie (-onderdeel) te leiden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een gestructureerde en pragmatische aanpak, gericht om op een verbindende wijze de afgesproken resultaten te behalen.

Bij aanvang zorgt Kerteza voor een volledig beeld van de opdracht en stelt op basis daarvan een plan van aanpak op. Dit plan dient als leidraad voor de opdracht. Vanuit de directie van Kerteza wordt de opdracht op regelmatige basis geëvalueerd met de Kerteza adviseur. Deze tussentijdse evaluaties waarborgen dat eventuele valkuilen tijdig worden besproken en dat de juiste focus behouden blijft.

Wilt u tijdelijk een beroep doen op Kerteza, wij helpen u uit de brand, zolang u ons nodig heeft.