Breng uw auditoren bestand weer op peil met de training tot interne auditor ISO 15189:2012

Vanwege de succesvolle en goed gewaardeerde trainingen in 2016 heeft KERTEZA in 2017 nieuwe trainingen tot interne auditor ISO 15189:2012 gepland. Schrijf hier direct uw medewerkers in voor de training met open inschrijving.

Deze driedaagse training tot interne auditor ISO 15189:2012 wordt door KERTEZA verzorgd op een unieke goed bereikbare locatie op de Utrechtse Heuvelrug (Zeist). Met casuïstiek en praktijkgerichte oefeningen leert u hoe de normen van ISO 15189:2012 te interpreteren en hoe deze normen te gebruiken bij een interne audit en uw auditsysteem als geheel. Wij laten u zien hoe de ISO 15189:2012 in de praktijk werkt, wat de samenhang tussen de normen is en hoe u als auditor de essentie van de norm kunt toetsen. Tijdens deze training nemen wij u mee door alle fases van een audit.

De ruime ervaring van de trainers, de heldere presentaties en de casestudies zorgen ervoor dat u maximaal rendement haalt uit uw trainingstijd.

Bent u vakspecialist, leidinggevende, kwaliteitsverantwoordelijke, intern auditor, analist of vanuit een andere invalshoek geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom!

U kunt zich hier inschrijven voor de trainingen in februari, juni en oktober 2017.

Trainingen voor interne auditor worden ook in-company gegeven. Het aantal deelnemers, het aantal dagen, de data en de locatie van de training worden dan vooraf met u afgestemd. Lees meer…